Intrat în campania electorală, Horia Constantinescu și-a prezentat programul și echipa de consilieri locali

0
467

Campania electorală pentru alegerile locale din data de 27 septembrie a.c., a început oficial vineri, 28 august a.c., ce se va desfășura respectând normele și regulile impuse de autoritățile centrale în contextul pandemiei de coronavirus, în vederea prevenirii răspândirii virusului, dar se și se anunță o luptă strânsă între candidați.

La nivelul municipiului Constanța, pe lista de candidați pentru funcția de primar întâlnim 17 poziții, între care patru independenți și trei femei.

Printre candidați este și Horia Constantinescu, comisarul șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor, Regiunea Sud-Est (Galați) – Constanța, care pe perioada campaniei electorale a fost suspendat din această funcție, pentru că este candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberl) (PPU-SL) pentru Primăria Constanța.

Astfel, în cursul zileid e vineri, 28 august a.c., acesta a susținut o conferință de presă pentru a-și prezenta platforma de program: locuri de muncă sigure, turism, parcuri și locuri de joacă, precum și spații verzi, asfaltări, trotuare, parcări,eliminarea corupției din sistem, reforma Poliției Locale, etc.

Constanța are nevoie de locuri de muncă funcționale timp de 12 luni pe an. Constănțenii au nevoie de locuri de muncă pentru a-și întreține familia. Asta înseamnă ca o zonă industrială este mai mult decât necesară. Totodată, corupția trebuie să dispară din Primăria Constanța. Trebuie să eliminăm șpăgile”, a precizat Horia Constantinescu.

Cu această ocazie a fost prezentantă și formula pentru Consiliu Local. În această formulă se regăsesc economiști, profesori, avocați, ingineri și un reprezentant al minorităților. Lista este deschisă de Maria Obreja, inspector OPC, Asan Onur, consilier probleme minorități, Cristina Roman, avocat, Alexandru Sofronie, consilier juridic, Alexandru Hildan, inginer naval.

Comandat de Partidul Puterii Umaniste – Filiala Constanța

Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro

Cod AEP mandatar financiar coordonator: 21200022

M.G. L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.