Patru inspectori ai ISJ Tulcea confirmați pozitiv cu COVID-19

0
1239
Inspectoratul Școlar Județean Tulcea. FOTO Facebook/ISJ Tulcea

În județul Tulcea, și în municipiu în principal, în ultimele zile s-a înregistrat o creștere a cazurilor de COVID-19. Printre persoanele nou confirmate se numără și patru cadre didactice ale Inspectoratului Școlar Județean Tulcea.

În pline pregătiri pentru începerea noului an școlar, patru inspectori ai ISJ Tulcea au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Autoritățile susțin încă că activitatea inspectoratului nu este afectată

„Mi s-a comunicat faptul că atât cele patru persoane depistate pozitiv cât și contacții acestora, care se află în izolare, lucrează de acasă și activitatea nu este afectată“, a precizat Alexandru Iordan, prefectul județului Tulcea.

Potrivit acestuia, creșterea din ultima perioadă este ceva așteptat și are loc în urma perioadei concediilor, Delta Dunării având un grad de ocupare de 100% în vara aceasta, la care se mai adaugă și tulcenii care au fost plecați în vacanțe în diverse zone.

„O colegă a avut simptome și a fost depistată pozitiv și apoi internată. Ceilalți colegi și-au făcut testul preventiv și au mai fost depistați alți trei. Toți sunt într-o stare generală bună“, a precizat Viorica Pavel, inspectorul general al ISJ Tulcea.

În afară de cele patru persoane depistate pozitiv, alte opt, contacți direcți ai acestora se află în izolare la domiciliu.

Cătălin SCHIPOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.