Învăţământ de calitate! Elevii din Limanu au parte de o şcoală modernă. Primarul Georgescu: “Vom continua investiţiile”

0
380

Elevii din Limanu învaţă într-o şcoală modernă. Discutăm despre educaţie de calitate datorită eforturilor suplimentare ale tuturor actorilor implicaţi în procesul educaţional. Edilul Daniel Georgescu susţine că administraţia locală va continua investiţiile în educaţie. Şcoala Gimnazială Limanu-2 Mai funcționează de peste 125 de ani şi este cea mai pregătită unitate de învățământ pentru începerea cursurilor în contextul pandemic. Cei 500 de elevi au fost dotați cu tablete, iar sălile de clasă au sisteme audio-video performate.

#scolimoderne #sepoatemaimult#echipaGeorgescu

Publicată de Se poate mai mult. Limanu – 2Mai, Vama Veche, Hagieni pe Joi, 17 septembrie 2020

Table SMART, mobilier nou şi echipamente performante

Copiii din Limanu au parte de echipamente performante, tablă SMART şi mobilier nou. “Deşi băiatul meu este la facultate, trebuie să recunosc că am emoţii pentru fiecare copil care calcă pragul acestei şcoli. Trăim vremuri atipice şi suntem nevoiţi să învăţăm după reguli şi interdicţii ca niciodată. Am căutat să fim alături de comunitatea noastră şi de fiecare copil care învaţă în această şcoală. Cred că am reuşit să le oferim toate condiţiile ca să vină şi să înveţe în siguranţă. Suntem într-o şcoală veche de 125 de ani pe care noi am reuşit să o renovăm şi să o modernizăm în totalitate. Avem table SMART, mobilier nou şi echipamente performante. Totul este modern şi de secolul XXI. Vom continua investiţiile. Le mulţumesc învăţătorilor şi profesorilor. Le doresc multă putere de muncă şi încredere că totul va fi bine“, susţine primarul Daniel Georgescu.

Şcoala este pregătită pentru susţinerea orelor de curs în condiţii de maximă siguranţă. Deoarece sănătatea elevilor şi a cadrelor didactice este pe primul loc, conducerea şcolii a lucrat intens pentru a construi un mediu sigur şi prietenos pentru elevi. La iniţiativa şcolii și cu sprijinul Primăriei s-au obţinut dotările necesare adaptării la normele impuse de Guvern. Astfel, fiecare clasă este dotată cu sistem de predare audio-video şi dispune de dispensere pentru dezinfectare. La intrarea în școală există covoare dezinfectante, iar dezinfectarea spațiilor școlare se realizează cu lămpi UV.

Alexandra VASILE

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.