Investiții ample la Complexul Sportiv “Gheorghe Hagi”

0
247

Primarul Decebal Făgădău a organizat o conferință de presă vineri, 31 iulie a.c., pentru a prezenta reprezentanțiilor mass-media un proiect amplu ce visează Complexul Sportiv “Gheorghe Hagi”. Acest proiect a trecut de votul consilierilor în ședința ordinară de joi.

Primăria Constanța a fost efectuat lucrări în cadrul Complexului Sportiv, de la reamenajarea parcărilor, la pistele de atletism și reamenajarea terenului sintetic, toate aceste acțiuni în decursul acestui an.

Revenind, proiectul implică intervenții majore, urmând să fie transformat complet, după cum a prezentat, în detaliu, arhitectul Bruno Andreșoiu de la Igloo Associated Architects, unul dintre cei mai mari arhitecți contemporani.

Proiectul prevede stadion de fotbal, arene de tenis, centru sportiv pentru recuperare și amenajări exterioare, un stadion de fotbal, un stadion de rugby dar și o arenă de tenis cu 4.500 de locuri.

Pentru obiectivul de investiţii “Complex sportiv Constanța” a fost întocmită documentația tehnico economică la faza de prefezabilitate.

Primarul Decebal Făgădău a precizat faptul că acest complex trebuie să fie cel mai mare port interior pentru viața sportivă a orașului: “Avem deja alocată suma pentru studiul de fezabilitate și de îndată ce va fi gata îl vom preda Companiei Naționale de Investiții. Statul român este dator Constanței. Este foarte bine că s-au făcut stadioane în țară, dar cred că a venit momentul să se investească și la Constanța. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care până acum au investit în infrastructura sportivă a Constanței și vreau să îi mulțumesc lui Bruno pentru că ne-a pus la dispoziție acest proiect minunat”.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.