Investiții noi în comuna Mihai Viteazu. Se va înființa un sistem integrat de alimentare cu apă și canalizare

0
141

Comuna Mihai Viteazu este situată în partea de nord-est a județului Constanţa, la limita cu localitatea Baia din judetul Tulcea, și detine împreună cu localitatea Sinoe o suprafață teritorial administrativă de 20607 ha, din care 10194 ha reprezintă ape, respectiv – lacul Sinoe. Comuna Mihai Viteazu are același primar de 20 de ani, mai exact pe Gheorghe Grameni de la PNL. Acesta a implementat mai multe proiecte de-a lungul timpului, iar acum dorește să înființeze un sistem integrat de alimentare cu apă și canalizare cu stație de epurare în localitatea Sinoe.

În acest sens, administrația locală a depus la Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța un proiect pentru „Înființare sistem integrat de alimentare cu apă și canalizare cu stație de epurare în localitatea Sinoe, comuna Mihai Viteazu, judetul Constanța”, în vederea emiterii acordului de mediu. Informaţiile privind proiectul memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul APM Constanța pe strada Unirii nr. 23 şi la sediul Primăriei Mihai Viteazu, pe strada Principală nr. 46, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.

Precizăm că primarul din Mihai Viteazu s-a preocupat în cei 20 de infrastructură și educație, a asfaltat drumurile, a modernizat iluminatul public și a asigurat condițiile bune pentru învățământul din comună. Totodată, edilul a dezvoltat un proiect pentru reconversia profesională, având în vedere că zona Sinoe este una protejată și acolo oamenii nu pot face diverse investiții sau construcții, iar astfel sunt instruiți în diverse meserii.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.