Ambulatoriul Spitalului Județean Tulcea va fi reabilitat și modernizat

0
136
Spitalul Județean Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

Spitalul Județean de Urgență Tulcea este cel mai mare din județul Tulcea, în cadrul unității asigurându-se asistența medicală de specialitate, preventivă, curativă, de recuperare, de îngrijire în caz de graviditate și maternitate precum și de pe teritoriul arondat. După ce proiectul pentru reabilitarea, modernizarea și extinderea Spitalului Județean de Urgență Tulcea a intrat în linie dreaptă, acum Consiliul Județean Tulcea a demarat licitația pentru reabilitarea și modernizarea Ambulatoriului Tulcea.

În luna septembrie a anului trecut, la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, a fost semnat contractul de finanțare cu fonduri europene pentru reabilitarea, modernizarea și extinderea Spitalului Județean de Urgență Tulcea. Acum Consiliul Județean Tulcea a demarat o achiziție publică prin platforma SEAP pentru – Proiectare, asistență tehnică și executie lucrări la obiectivul: “Reabilitare, modernizare Ambulatoriu Tulcea”. Cei interesați pot depune oferte până la data de 05.04.2021. Valoarea totată a proiectului este de 59.524.243,59 lei.

Obiectivul general al proiectului „Reabilitare, modernizare Ambulatoriu Tulcea” vizează dezvoltarea de bază a infrastructurii medicale, reprezentată în principal de către Spitalul de Urgență pentru asigurarea unei îngrijiri medicale de calitate, într-un mediu sigur, adaptat normelor în vigoare care conduce la ameliorarea stării de sănătate şi sporirea incluziunii sociale a persoanelor sărace şi a celor din zonele cu acces redus.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.