Investițiile din Mamaia Nord ale familiei Pocora, la mâna cetățenilor după ce APM a aprobat documentațiile

0
4620

Continuă construirea de blocuri și hoteluri în Mamaia Nord. Două blocuri de șapte etaje cu piscină sunt pe cale să se construiască. Firma familiei Pocora a depus documentațiile necesare, pentru a putea demara lucrările și a primit deja undă verde de la Agenția pentru Protecția Mediului. Totuși dacă cineva dorește să vină cu observații o poate face până la data 15 martie.

PG Delta Electron SRL este firma care pune la cale noi învestiții imobiliare în Mamaia Nord. După ce au solicitat acordul de mediu, acum Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă că pentru proiectul „Construire doua imobile de locuințe colective D+P+5-6E RETRAS+7 E RETRAS, piscină, împrejmuire teren și organizare de șantier ce va fi amplasat în Mamaia Nord, strada D10 nr. 1, nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 15.03.2021.

PG Delta Electron SRL a fost înfiinţată în anul 1994 și este controlată de Cornel Florin Pocora cu 50% din capitalul social, şi Elena Pocora, tot cu 50%. Precizăm că PG Delta Electron SRL este o firmă deosebit de activă în mediul imobiliar constănțean. Firma a ridicat mai multe blocuri în Mamaia Nord, iar contractele publice nu lipsesc din portofoliul său. Elena Pocora mai este asociat unic și administrator al firmei Litoral Sun Tour SRL care are ca obiect de activitate hoteluri și alte facilități de cazare similare.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.