Investitori imobiliari şi arhitectul şef al Constanţei, daţi pe mâna DNA

0
711

După perioada în care s-a suspendat din funcţie, pentru a se ocupa de campania electorală, Horia Constantinescu a revenit la conducerea Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa. Se fac pregătiri pentru controale în judeţ, Constantinescu făcând apel către agenţii economici să intre în dialog cu reprezentanţii CJPC, pentru consiliere.

În cadrul unui interviu acordat Focus Press, Horia Constantinescu a vorbit despre rezultatul campaniei electorale, context în care nu a ezitat să îi “înţepe”, din nou, pe Decebal Făgădău şi pe Dumitru Babu. Şeful CJPC a mai comentat că votul ar trebui să devină obligatoriu.

Legat de viitorul său în politică, Horia Constantinescu a declarat că nu se gândeşte să revină în PSD, nu aşa cum este acest partid în momentul de faţă.

În ceea ce priveşte activitatea de la CJCP, Constantinescu a subliniat succesul acţiunii referitoare la automatele de cafea din spaţiile deschise; totodată el a arătat că o acţiune care a vizat dezvoltatorii imobiliari s-a soldat cu sesizarea DNA în privinţa celui care a autorizat anumite construcţii care nu respectă Legea locuinţei. Cel vizat: arhitectul şef al municipiului, care este, după cum ştim, Radu Vânturache.

Declaraţiile complete despre subiectele menţionate mai sus, precum şi multe altele – în materialul VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.