Invitaţie la spectacol: “Oglinda Neagră”, în Parcul Arheologic

0
120

După o săptămână plină de evenimente artistice, cu public numeros şi foarte entuziast, Stagiunea Estivală BestSummerArtFEst – BE.SAFE – Constanța 2020, organizată de Teatrul de Stat Constanța și Consiliul Județean Constanța cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, programează, în această săptămână, un spectacol al Teatrului Nottara din București.

Joi, 3 septembrie , de la ora 21:00, în spațiul de joc din Parcul Arheologic, Teatrul Nottara prezintă „Oglinda neagră” după texte de I. L. Caragiale, în regia Cristinei Juncu, pe beat-uri de Sever Bârzan și Iulian Sfircea.

O poveste cu mult umor, în care sunteți invitați să redescoperiți lumea nebună a lui Caragiale printre note muzicale, reinventată și amuzant (re)consemnată de Cristina Juncu, într-o călătorie „de plăcere”, braț la braț cu cele mai simpatice personaje din schițele lui.

De la „amicii” Lache și Mache care conversează la un pahar, la celebrul Dl. Goe, la și mai celebrul cățel Bubico sau la superba Mimi care face nebunii cu șeful într-un vagon CFR.

Accesul la spectacole este pe baza de BILETE ce pot fi achiziționate fie online, prin platforma www.mystage.ro , fie de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța (Bulevardul Ferdinand Nr. 11).

Programul casei de bilete de la Teatrul de Stat Constanța este miercuri – duminică, orele 9:00 – 12:00, 16:00 – 21:00.

foto: ARCUB

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.