Ioan Tapangea vrea să ridice încă două blocuri de șapte etaje în Mamaia Nord

1
1917
Foto cu rol ilustrativ

Mamaia Nord este o zonă turistică aflată în plină expansiune, cuprinsă între stațiunea Mamaia și orașul Năvodari. Dezvoltată mai mult ca un cartier rezidențial, Mamaia Nord este o zonă în care predomina vile spaţioase, pe partea cu lacul Siutghiol, pensiuni private și campinguri cu ieșire directă pe plajă. În ultimii ani zona s-a bucurat de o mai mare atenție din partea hotelierilor, și a celor care construiesc blocuri, astfel ca în Mamaia Nord au fost construite hoteluri dar și blocuri pentru vânzarea de apartamente.

Și pentru că inestițiile în această zonă par să nu se mai termine, societatea One Contruction Top SRL, controlată în mare parte de omul de afaceri Ioan Tapangea, a cerut acordul de mediu pentru ridicarea a două blocuri de șapte etaje. Este vorba despre proiectele „Construire imobil D+P+5-6E retras+7 e retras, locuințe colective”, ce vor fi amplasate în orașul Navodari, zona Mamaia Nord, pe strada D10 nr. 1, primul având numărul cadastral 120639, iar al doilea numărul 120640. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța pe strada Unirii nr. 23 şi la adresa titularului One Construction Top SRL, cu sediul în municipiul Constanța, b-dul. Ferdinand nr. 994, bl. F19B, sc. B, parter în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.

Firma One Contruction Top SRL a fost înființată în 2018 și se ocupă cu lucrările de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Asociați sunt Ioan Tapangea cu 50% din capitalul social, Nicoleta Adriana Pop cu 25% și Gabriela Marinela Stoicescu cu 25%, aceasta din urmă fiind și administratorul societății. Precizăm că Ioan Tapangea deține lanțul ”Mario Poker Club”, administrat de fiul acestuia, Mario Tapangea, compus din aproximativ 20 de săli de jocuri, dar acesta deține și mai multe saloane de înfrumusețare.

Mihaela GIUGLEA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.