Iohannis, despre atacul de la Viena: Condamn cu fermitate aceste acte de teroare atroce; România este solidară cu Austria

0
167

Preşedintele Klaus Iohannis exprimă solidaritatea României cu Austria în urma atacului terorist care a avut loc, luni seară, la Viena.

Veşti groaznice de la Viena. (…) Condamn cu fermitate aceste acte de teroare atroce. Condoleanţe familiilor şi celor apropiaţi victimelor. România este solidară cu Austria“, a scris şeful statului, luni noapte, pe Twitter.

Doi bărbaţi şi o femeie au murit în atacurile asupra centrului Vienei comise luni seară şi pentru care ministrul austriac de Interne a dat vina pe un simpatizant al Statului Islamic, singurul atacator cunoscut care a fost împuşcat de poliţişti, conform Reuters.

Primarul Vienei, Michael Ludwig, a declarat pentru ORF că 15 persoane sunt internate, dintre care şapte sunt în stare gravă. Atacatorii au început să tragă pe Seitenstettengasse în jurul orei locale 20,00 (19,00 GMT). Focuri de armă au fost trase în şase locuri diferite. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.