Ionel Dancă a fost revocat din funcţia de purtător de cuvânt al PNL: „Prioritatea groparilor PNL-Cîţu este epurarea susţinătorilor lui Orban”

0
35
sursa foto: capital.ro

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a anunțat marți, 5 octombrie a.c., pe pagina sa de socializare că a fost demis din funcția de purtător de cuvânt al partidului.

„Prioritatea groparilor PNL-Cițu este epurarea susținătorilor lui Ludovic Orban din toate pozițiile”, a mai transmis liberalul:

„Țara este în haos, Guvernul cade și prioritatea groparilor PNL-Citu este epurarea susținătorilor lui Ludovic Orban din toate pozitiile. Astăzi, am primit decizia noului BEx, din data de 4 octombrie a.c., prin care am fost revocat din funcția de Purtător de cuvânt al Partidului Național Liberal. Sunt mândru de toată munca făcută pentru Partidul Naţional Liberal în acești 4 ani de bătălii politice grele și de campanii electorale de succes, alături de Ludovic Orban și de miile de membri PNL, cu sprijinul colegilor din Departamentul de Comunicare, coordonat de colegul Andi Manciu, fără de care cu greu aș fi reușit să-mi onorez această responsabilitate, încredințată în 2017, prin votul colegilor din Biroul executiv PNL de atunci, la propunerea Președintelui Ludovic Orban.Din păcate, pentru speranțele românilor care au crezut si mai cred încă în noi, toată munca noastră politică grea din acești ani a fost făcută praf de un grup de impostori care au preluat ostil conducerea PNL. Vă mulțumesc pentru incredere!”, se arată în postarea din mediul online.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.