Afaceristul Marius Stamate a primit undă verde din partea municipalității pentru a-și supraetaja blocul de pe bulevardul Aurel Vlaicu

0
672
Marius Stamate, sursa foto: Facebook

Societatea Marcostar Construct Stil SA deținută de controversatul afacerist Marius Stamate și Constantin Grama a obținut, în cursul zilei de vineri, 1 octombrie a.c., Autorizația de Construire în vederea supraetajării imobilului ce va fi situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, rezultând un bloc de șapte etaje.

Actul emis de municipalitate cu numărul 778 prevede: „Supraetajare imobil autorizat cu A.C. numărul 931/14.06.2019 cu 20% din suprafața desfășurată a clădirii conform Legii numărul 50/1991- respectiv de la S+P+6Etaje la S+P+7Etaje și schimbare destinație parter din parcare în spații pentru birouri. Valabilitatea autorizației este de 12 luni de la data emiterii acesteia, până la data de 1.10.2022.

Societatea Marcostar Construct Stil SA a luat naștere la data de 15 ianuarie 2010, având sediul pe Aleea Vâscului, numărul 7 din municipiul Constanța. Administrator este Marius Stamate Asociați sunt Constantin Grama și Marius Stamate cu câte 50% din capitalul social. Cifra de afaceri raportată în anul 2020 a fost de 79.015 lei, profitul net de 986 de lei și datorii de 2.153.487 de lei.

Marius Stamate, prin societatea Marco Chim SRL a construit mai multe imobile în Constanța și stațiunea Mamaia, iar pentru cea mai recentă investiție a primit undă verde din partea Primăriei Constanța pentru construirea unui imobil de 8 etaje pe Bulevardul Mamaia din Constanța, zona Dolce Vita, sau fostă zona Pinguin, la numărul 425.

 Această firmă dorește să se extindă continuu, plus că are în plan proiecte de construcții ce vizează imobile ”zgârie nori”, iar tot în stațiunea Mamaia mai intenționează să ridice o clădire cu regim de înălțime de 15 etaje pe un teren de 1.200 mp, care apare pe lista terenurilor retrocedate de fostul edil Radu Mazăre.

Însă sunt și proiecte ce îi sunt respinse de municipalitate, spre exemplu, investitorul nu își va edifica aparthotelul din zona Satului de Vacanță, în apropierea Casei Sibiu, iar asta pentru că Primăria Constanța nu este de acord.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.