IPJ Constanța a deschis o anchetă după ce Vali Vijelie a spus că a băut cu un șef de poliție, iar ulterior a precizat că a glumit

1
2141
Vali Vijelie - Foto: Despinoiu Daniel

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța va face verificări în urma afirmațiilor făcute de Vali Vijelie, că ar fi băut un șpriț cu un șef de poliție, la petrecerea din weekend de la Năvodari, încheiată cu amenzi. Ulterior Vali Vijelie a spus că a fost doar o glumă, dar cu toate acestea reprezentanții IPJ Constanța susțin că se fac cercetări.

Declarația controversată a lui Vali Vijelie a fost făcută zilele trecute, după petrecerea de la mare, când echipajele de poliție au intervenit pentru a-i pune capăt, pentru că nu respecta regulile de protecție.

“Înăuntru erau, nu mai știu, 3-400 (n.r. de oameni). La cealaltă terasă am ocupat și acolo locurile. Și pe stradă s-au strâns fără număr. Unde-i vina mea? (…) Și știi care-i frumusețea? N-o spun, pentru că… Da’ o spun până la urmă, că a trecut. Șeful poliției era cu mine la masă, beam un șpriț”, a spus cântărețul la o emisiune tv.

Contactat ulterior de Libertatea, Vijelie și-a retras declarația și a susținut în schimb că a fost doar o glumă. În urma celor două declarații ale cântărețului reprezentanții IPJ Constanța susțin că se fac cercetări.

În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la interpretarea live a unui muzician, care a avut loc în zona Mamaia Sat la data de 28 august a.c., vă comunicăm următoarele. Așa cum s-a declarat încă din data evenimentului, respectiv 28 august a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari l-au sancționat contravențional pe interpretul muzical cu amendă, în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991, pentru tulburarea liniștii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare. Precizăm faptul că la nivelul I.P.J. Constanța au fost demarate verificări cu privire la acest eveniment’‘, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Cristina Gavriloaie.

M.G.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.