IPJ Constanța cumpără servicii de reparare și întreținere a autovehiculelor și motocicletelor

0
149
Echipaj de poliție. FOTO Cătălin SCHIPOR

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța intenționează să achiziționeze servicii de reparare și întreținere a autovehiculelor și motocicletelor. În acest sens a fost deschisă o licitație publică în vederea atribuirii unui contract de prestări servicii.

Firma care va câștiga licitația va trebui să respecte un caiet de sarcini. Prezenta documentație de atribuire conține cerințele, criteriile, regulile și informațiile necesare pentru a asigura potențialilor ofertanți o informare completă, corectă și explicită cu privire la modul de aplicare a procedurii de atribuire a acordului-cadru având ca obiect Prestări servicii de reparare și întreținere a autospecialelor, autovehiculelor și motocicletelor din dotarea IPJ Constanța.

 În acest sens, obiectivul general al acordului-cadru este reprezentat de Prestări servicii de reparare și întreținere a autospecialelor, autovehiculelor și motocicletelor din dotarea IPJ Constanța.

Valoarea totală a contractului este de 8.900.000,00 de lei, iar data limită de depunere a ofertelor este 24 august a anului curent.

Prestatorul asigura pe toata perioada derulării contractului, gratuit, asistenta rutiera non-stop, 24/24, 7/7, asigurând tractarea gratuită a autospecialelor în caz de defecțiune sau accident de pe raza județului Constanța, la sediul prestatorului. În afara programului normal de lucru al prestatorului, autospecialele vor fi tractate și depozitate în curtea achizitorului, pe bulevardul Mamaia, nr. 104-106, mun. Constanța, jud. Constanța, urmând a fi tractate ulterior la sediul prestatorului pe cheltuiala acestuia. Procentul minim de lucrări sau servicii care urmează să fie atribuite de concesionar unor terți.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.