Ipoteză șoc: incendiul de la blocul din Km 4-5 ar fi fost provocat. VIDEO

1
7836

După ce pompierii s-au luptat cu flăcările care amenințau să se extindă, în cazul blocului din cartierul Km 4-5, iată că apar noi indicii cu privire la motivul izbucnirii acestora. Există suspiciuni că incendiul a fost provocat.

Mai exact, o cameră de supraveghere din zonă a surprins întreaga scenă din momentul în care a izbucnit incendiul, în parcarea de la subsolul blocului. Deși este greu de închipuit cum ar putea ca un incendiu de acest fel, care a produs pagube materiale însemnate, dar a băgat și în spital 9 persoane, s-ar părea că și polițiștii iau în calcul tot mai serios această ipoteză, precum că incendiul a fost provocat.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate vedea cum mai multe persoane au rupt-o la fugă imediat după ce s-au văzut primele flăcări în parcarea subterană. Potrivit unui unui martor, ar fi vorba despre mai mulți adolescenți, deși în imagini nu se poate vedea cu exactitate etatea persoanelor respective.

Reamintim că un incendiu violent a mistuit mașinile aflate în parcarea subterană a unui bloc situat pe strada Nicolae Grindeanu din municipiul Constanța, iar flăcările s-au extins în sus, afectând întreaga fațadă a imobilului. Toate persoanele au fost evacuate, iar 7 adulți și 2 minori au fost transportați la spital.

D.A.

Citește și:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.