Iridex Grup, PUD pentru construirea unui imobil de două etaje şi reconfigurarea spaţiului urban din zona Industrială

0
313

Societatea de salubrizare Iridex Grup a elaborat un Plan Urbanistic de Detaliu pentru construirea unui imobil de două etaje şi reconfigurarea spaţiului urban din zona Industrială. Primăria Municipiului Constanţa a făcut public anunţului de consultare publică pentru proiectul „PUD – strada Industrială, nr. 2A+2, șantier 1, Constanţa”, iar cei care doresc să îl consulte şi să vină cu observaţii o pot face pe site-ul municipalităţii.

Având în vedere faptul că zona din care face parte terenul ce a generat documentatia, se situeaza într-o zona a orasului ce a prezentat şi prezintă interes pentru noi investiţii şi dezvoltări, o parte din terenul de 1.690 mp se doreste a fi modernizat prin elaborarea PUD-ului. Terenul este înregistrat la categoria de folosință „curţi construcţii” și face parte din zona de reglementare ZRA 2a – subzona unităților predominant industriale. Beneficiarul dorește extinderea construcției existente către partea posterioară a terenului. Se propune și amenjarea incintei cu elementele necesare unei bune funcţionări, precum locuri de parcare, containere mobile şi spaţii verzi. Noul corp de construcție va avea regim de înălțime de S+P+2E. În consecință, pentru investiția propusă sunt necesare 14 locuri de parcare, dar se vor asigura 30 de locuri.

Publicul este invitat să transmită observații asupra documentațiilor disponibile online pe site-ul Primăriei Constanța până la data de 5 decembrie 2020. Observațiile vor fi transmise în scris prin e-mail la adresa primarie@primaria-constanta.ro, prin poștă la adresa Bd. Tomis nr. 51, sau depuse la registratura PMC, la centrul de informare cetățeni aflat în incinta City Park Mall.

S.C. Iridex Group Salubrizare S.R.L. este o firmă specializată în managementul deșeurilor care prestează servicii de salubrizare la nivel național și a fost înființată în anul 2008.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.