Își acuză vecinii că au dat foc unei scări de bloc, la Medgidia! Poliția a deschis o anchetă

1
2394
Bloc C3 din Medgidia

O femeie din Medgidia își acuză vecinii că, de ani buni, o tot amenință în fel și chip. Mai mult decât atât, cea care îi reclamă susține că împotriva lor au fost depuse zeci de plângeri la Poliție, însă fără a se fi luat vreo măsură. Reprezentanții IPJ Constanța infirmă aceste aspecte.

Un incendiu a izbucnit sau, potrivit martorilor, ar fi fost provocat, la Medgidia, pe strada Independenței, în blocul C3, acolo unde pompierii militari au intervenit, marți seară, pentru lichidarea acestuia. Pompierii au intervenit cu două  autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, o autoscara, patru echipaje SMURD B și trei ambulanțe SAJ.

Mai multe persoane au fost evacuate pe fereastră, dintr-un apartament, în timp ce locatarii de la etajele superioare au coborât pe casa scării, deși casa scării era inundată de fum. În urma intervenției pompierilor, incendiul a fost lichidat.

Numai că, în urma acestuia, au rămas unele semne de întrebare, ca de exemplu: a fost o simplă coincidență sau a fost o răzbunare, dat fiind că, potrivit reclamantei, martoră a izbucnirii incendiului, în trecut vecinii chiar au amenințat că vor da foc scării de bloc? Nu e de mirare că, potrivit celor relatate de femeia în cauză, cei responsabili pentru producerea acestei nenorociri ar fi recunoscut că au aruncat un muc de țigară pe o grămadă de haine aflată pe palier.

Iată ce a declarat femeia care nu a vrut să-și facă publică adevărata identitate, într-o postare pe Facebook:

În schimb, contrar celor relatate de persoana în cauză, reprezentanții IPJ Constanța susțin că nu există reclamații împotriva acelor vecini.

Iată ce spun polițiștii în legătură cu acest incident:

La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 21.45, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un bloc de pe bulevardul Independenței a izbucnit un incendiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, incendiul izbucnind pe casa scării, în fata unuia dintre apartamente. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

Referitor la plângeri penale înregistrate pe numele proprietarilor apartamentului la care se face referire, menționăm faptul că, la nivelul Poliției municipiului Medgidia, nu există astfel de sesizări”, ne-au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Daniel ALBU

1 COMENTARIU

  1. Exista reclamații pentru persoanele vinovate pentru scandalurile petrecute în acel bloc . Pe numele proprietarului nu exista reclamație că este o persoana bătrână, dar nu proprietarul este cel care aruncă cu țigări stânga dreapta și amenință persoanele din bloc. IPJ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.