Italia. El este românul care a violat până la moarte o fetiță de 18 luni. Detalii din anchetă

0
953
foto: gazetaromaneasca.com

O tragedie a avut loc în Italia. Gabriel Robert Marincat , românul în vârstă de 25 de ani, Ooiginar din Borșa, Maramureș, partenerul Silviei Barni, mama unei fetițe de 18 luni moartă în zona Como, este acuzat că a violat-o și ucis-o pe micuță.

Gabriel locuia de trei  luni în aceeași casă cu fetița pe care a violat-o și cu mama acesteia, o  italiancă de 24 de ani.

De origine română, dar de ani de zile în Italia, muncitor, era singur acasă cu bebelușul  de 18 luni când, la 11 ianuarie 2021, a avut loc tragedia.

Micuța Sharon Barni a murit în seara de 11 ianuarie, la vârsta de 18 luni. Ea era acasă cu românul, partenerul mamei sale, care ceruse ajutor spunând că fetița și-a pierdut cunoștința după ce a fost lovită în cap de un radiator electric, căzut dintr-un dulap.

Bărbatul, arestat sâmbătă dimineață, 23 ianuarie a.c., de către carabinieri din Tenenza di Mariano Comense în timp ce se afla la casa mamei sale, în Lentate sul Seveso, unde se întorsese să locuiască acum câteva zile, este acuzat de maltratare care a dus la moartea copilului, infracțiune pedepsită până la maximum 24 de ani și violență sexuală împotriva unei   persoane sub vârsta de zece ani, pedepsită până la maximum douăzeci de ani, scrie stiridiaspora.ro

Versiunea românului a fost spulberată de anchetatori

Acuzația împotriva românului este de maltratare cu un rezultat fatal, dar și de violență sexuală. Autopsia pe corpul copilului ar fi dezvăluit răni compatibile cu abuzuri sexuale, precum și cu maltratare. Militarii l-au arestat pe tânărul de 25 de ani din casa mamei sale din Lentate sul Seveso. Mama copilului nu ar fi bănuit nimic. Femeia, în vârstă de 24 de ani, se afla la locul de muncă într-un bar din Monza când a murit micuța Sharon.

Fetița, după cum au arătat investigațiile, nu a murit acasă în Cabiate (Como) din cauza unui accident. Versiunea românului a fost spulberată de anchetatori: radiatorul care a căzut din greșeală peste ea și pe care ea însăși l-ar fi scăpat dintr-un dulap.

Bunica maternă, la două ore după presupusul accident, își găsise nepoata inconștientă. Sharon avea vărsături pe cămașă. Bunica l-ar fi îndemnat pe român să sune la 118, însă, timp de două ore, a avut grijă să nu o facă. Copilul a avut, de asemenea, leziuni ale buzelor, pe care românul a încercat să le justifice în mod confuz, atribuindu-le unei căderi sau unei lovituri, scrie stiridiaspora.ro

„Au fost găsite multe răni pe corpul fetei”

Medicul legist a devoalat minciunile bărbatului: „Au fost găsite multe răni pe corpul fetei necompatibile cu un accident”.

Procurorul le enumeră: „Excoriații pe vârful capului, vânătăi în regiunea frontală și în regiunile zigomatice, vânătăi pe nas și buza superioară, o lacerare a frenulului labial superior, vânătăi sub bărbie, vânătăi pe spate în corespondență cu coloana vertebrală, echimoză în corespondența creastei iliace drepte și stângi de diferite culori, vânătăi multiple pe diferite părți ale corpului. Leziuni, printre altele, compatibile cu violența sexuală repetată”.

Probabil, potrivit anchetatorilor, fetița a fost bătută în mai multe rânduri de partenerul ei, relatează secoloditalia.it.

Acum, românul urmează să fie judecat.

Matteo Salvini, a scris pe Twitter despre românul care a violat și ucis o fetiță de 18 luni: „Castrare chimică, închisoare pe viață, fără milă.”

„Ca tată al unui copil, mă simt rău. Un copil de 18 luni, torturat și violat de partenerul mamei sale. Nu există cuvinte care să descrie această oroare, Răul în forma sa cea mai șocantă. O rugăciune pentru acest biet mic înger care s-a dus în Rai”, a mai scris acesta, potrivit gazetaromaneasca.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.