Tribunalul a validat mandatele noilor consilieri județeni constănțeni

0
235

În ultima ședință ordinară, consilierii județeni constănțeni au votat constatarea încetării de drept ale mandatelor și vacantarea locurilor ale patru colegi, care au ajuns în Parlament. Tribunalul Constanța a validat mandatele noilor consilieri județeni.

Consilierii județeni au votat vacantarea locurilor lui Marian Crușoveanu și Bogdan Alexandru Bola (P.N.L), și ale lui Marius-Horia Țuțuianu (P.S.D.) și Remus Eugen Negoi (U.S.R.-P.L.U.S.).

Cei patru au ajuns în Parlament, după alegerile din 6 decembrie 2020.

În locul lui Crușoveanu și Bola vor merge în Consiliul Județean Constanța Bogdan Dumitru Barață și Petre Epure (P.N.L.), iar în locul lui Țuțuianu și Negoi, Adrian Petre Bereș (P.S.D.) și Carmen Dumitrescu (U.S.R.-P.L.U.S.).

Tribunalul Constanța a validat luni, 25.01.2021, mandatele noilor consilieri județeni.

„Admite cererea. Validează mandatul de consilier județean al dlui Baraţă Bogdan-Dumitru, înscris ca supleant (la poziția nr. 12) pe lista supleanților pentru funcția de consilier județean din partea PNL, ca urmare a alegerilor locale desfășurate la data de 27.09.2020. Invalidează mandatul de consilier județean al dlui Dumitrescu Daniel, înscris ca supleant (la poziția nr. 13) pe lista supleanților pentru funcția de consilier județean din partea PNL, ca urmare a alegerilor locale desfășurate la data de 27.09.2020. Validează mandatul de consilier județean al dlui Epure Petre, înscris ca supleant (la poziția nr. 14) pe lista supleanților pentru funcția de consilier județean din partea PNL, ca urmare a alegerilor locale desfășurate la data de 27.09.2020.

Validează mandatul de consilier județean al dlui Bereș Adrian-Petre, înscris ca supleant (la poziția nr. 31) pe lista supleanților pentru funcția de consilier județean din partea PSD, ca urmare a alegerilor locale desfășurate la data de 27.09.2020.

Validează mandatul de consilier județean al dnei Dumitrescu Carmen, înscris ca supleant (la poziția nr. 66) pe lista supleanților pentru funcția de consilier județean din partea ALIANŢEI USR PLUS, ca urmare a alegerilor locale desfășurate la data de 27.09.2020.

Cu apel în 3 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Constanţa Încheierea se comunică prefectului județului Constanţa și secretarului general al județului Constanţa.

Pronunțată la data de 25.01.2021 prin punerea soluției la dispoziția părților prin intermediul grefei instanței“, se arată în soluția pe scurt a Secției 1 Civile a Tribunalului Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.