Italia: Un român a sărit cu picioarele pe mașina de poliție după ce a fost amendat pentru nepurtarea măștii

0
83
sursa foto: Il Giorno

Un român în vârstă de 37 de ani care locuiește în Italia a fost reținut, după ce s-a urcat cu picioarele pe capota mașinii de poliție și a început să sară pe ea, îndoind capota. Bărbatul a vrut să se răzbune pe forțele de ordine, după ce o patrulă l-a amendat pentru că nu purta mască de protecție.

Potrivit publicației Il Giorno, incidentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de luni, 15 martie a.c., pe via Libertà din centrul localității Cinisello Balsamo, lângă Milano. O patrulă a Poliției Locale care efectua un control de rutină în zonă, a găsit un bărbat care consuma alcool, întins pe o bancă de lângă o stația de tramvai.

După ce l-au identificat ca fiind un cetățean român în vârstă de37 de ani, agenții i-au aplicat o amendă de 400 de euro pentru faptul că nu purta mască de protecție și au plecat mai departe.

Românul s-a enervat teribil și s-a îndreptat spre mașina Poliției care era parcată în apropiere. El s-a urcat cu picioarele pe capotă și a început să sară pe ea, sub privirile mirate ale trecătorilor. Deși oamenii legii nu se aflau în apropiere în acel moment, iar bărbatul a crezut că gestul său va trece neobservat, la întoarcere aceștia au vizionat imaginile video înregistrate de pe camera de pe bordul mașinii și au descoperit imediat cine era autorul, notează stiridiaspora.ro

Bărbatul a fost arestat, fiind acuzat de ultraj și vandalism. Românul a fost totuși eliberat, cu condiția să se prezinte zilnic la secția de poliție pentru a da cu subsemnatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.