Iulian Gropoșilă, noul consilier personal al primarului Vergil Chițac

0
789

Președintele Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii Constanța, Iulian Gropoșilă, este noul consilier personal al primarului Vergil Chițac. Acesta îl va consilia pe probleme legate de mediul de afaceri, IMM-uri şi investiţii public – private.

Iulian Gropoșilă este noul consilier personal onorific al primarului Vergil Chițac, pe probleme legate de mediul de afaceri, IMM-uri și investiții public – private.

„Am acceptat provocarea de a deveni unul dintre consilierii Primarului Constanța, Vergil Chițac, cu atribuții pe mediul de afaceri, IMM-uri și investiții public-private. Această propunere mă onorează, dar mă și responsabilizează, în același timp. Prin acest demers, noua conducere a administrației locale transmite un semnal clar întreprinzătorilor din mediul de afaceri, că este dispusă pentru dialog, iar investitorilor că sunt bineveniți în Cetatea Tomitană. Consider că pentru un mediu de afaceri predictibil și prietenos este nevoie de noi, întreprinzătorii, de munca și soluțiile noastre. Experiența personală dobândită în cei 30 de ani în mediul de afaceri și expertiza acumulată, de-a lungul timpului, în diverse structuri asociative neguvernamentale o voi pune la dispoziția administrației locale, pilonul central de dezvoltare comunitară. Dacă până acum nu a existat un dialog social cu mediul asociativ constănțean, am convingerea că acest nou început va fi baza reconstruirii relațiilor cu mediul de afaceri, care reprezintă motorul economiei locale și principalul generator de taxe și impozite la bugetul local“, a declarat Iulian Gropoșilă.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.