Comisarul de poliție penitenciară Roxana Ioniță, noul director al Penitenciarului Poarta Albă

2
1413
Penitenciarul Poarta Albă

Penitenciarul Constanța – Poarta Albă are un nou director. Roxana Ioniță a fost împuternicită să exercite atribuțiile funcției de director al penitenciarului, până la noi dispoziții.

Vă informăm că, începând cu data de 16 decembrie, doamna comisar de poliție penitenciară Roxana Ioniță a fost împuternicită să exercite atribuțiile funcției de director al Penitenciarului Poarta Albă, până la noi dispoziții“, susține subinspectorul de poliție penitenciară Andreea Elena Brescan, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă. Menționăm faptul că din 2019 și până în prezent directorul penitenciarului a fost Constantin Bogdan Bădoiu.

A.V.

2 COMENTARII

  1. a fost numita pentru a-i creste pensia speciala . Si BADOIU a procedat la fel !de asta ies directorii fara concurs sau examen , pusi clientelar 6 luni sau 1 an sa aiba pensie 13.000 lei. Asta este acum mafia din ANP. iNTREBATI-O DE FURRTURILE DE LA GAZ si ce a constata corpul de audit!

    • DOAMNA este presedinte de sindicat in ANP si pentru a-i inchide gura a fost imputernicita director dar nu respecta prevederile legii 145.2019 privind criteriikle de ocupare a functiei de director. Este de plans daca ne gandim si cine este director la spital penitenciar POARTA ALBA , un fost agent secretariat care nu are cursurile obligatorii de management spital! intrebati-l, sau nu va plac anchetele?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.