Jandarmeria a aplicat zeci de amenzi în urma protestelor antivacciniștilor, în Capitală

0
86
Sursa foto- stirileprotv.ro

Jandarmeria anunță că a dat 40 de sancțiuni contravenționale după protestul care au avut loc joi seara în București, anunță Știripesurse.ro.

În Piața Universității s-a desfășurat joi seara un protest inițiat în online, „fără a întruni condițiile impuse de Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare și Legea nr. 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, republicată”, transmite Jandarmeria.

Pe timpul manifestației, au fost constatate mai multe încălcări ale cadrului legal în vigoare, motiv pentru care jandarmii au aplicat 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 50.000 de lei, după cum urmează:

– 20 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor art. 65, lit. h) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare,

– 15 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor art. 65, lit. k) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare,

– 5 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor art. 65, lit. j) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.