Jandarmeria a închis ochii la încălcarea legii de Sf. Andrei și au dat doar avertismente

1
325
Pelerini la Mănăstirea Peștera Sf. Ap. Andrei. FOTO Focus Press

Agenții constatatori din cadrul jandarmeriei prezenți la Mănăstirea Peștera Sf. Ap. Andrei au decis ca pentru încălcarea regulilor privind respectarea măsurilor de carantinare să aplice numai avertismente.

De hramul Mănăstiri Peștera Sf. Ap. Andrei, forțele de ordine prezenta la locașul de cult din Ion Corvin au legitimat un număr de 447 persoane legitimate, dat fiind faptul că potrivit prevederilor în vigoare, la evenimentul religios având voie să participe, în afară de reprezentanții Arhiepiscopiei, doar localnicii.

Dintre cei verificați de jandarmi, 120 erau din alte localități, inclusiv municipiul Constanța. Potrivit reprezentanților Jandarmeriei au fost aplicate „120 avertismente pentru participarea persoanelor din alte localități… art. 65 lit. M Legea 55/2020 coroborat cu HG 967/2020 anexa 3 art. 1 pct. 11, sancționată de art. 66 lit. A Legea 55/2020.… încălcând astfel art. 1 pct. 11 HG 967/2020, Anexa 3“.

1 COMENTARIU

  1. Jandarmilor, polițiștilor și toți ceilalți, doctorilor, cadrelor medicale, cadrelor didactice și care oți mai fi, faceți bine și pactizați cu poporul român, că mult numai este până când băbăciunea de șparangheolița merkel anghelina, are să trimită : milițienii europeni, jandarmii europeni, armata europeană și celuilalte instituții de forță și atunci să vezi trai pe vătrai și bătaie ca la fasole la români, așa că pregătiți terenul de luptă împotriva voastră, împreună cu poporul din care vă trageți seva, că orban lucovit, wuhannis kw, arahat 💩-at raed, vela marcel manivelă, străinu de România cercel, tătaru nelu cap de porc, curva de anisie monica care a transformat școlile în bordeluri și anticamere pentru spitalele de carton ale lui wuhanis kw, bogdan rareș ioan și aaaaaaaalții, asemenea lor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.