Un hotel din Delta Dunării, nominalizat la Gala Horeca Awards, categoria ”Hotelul Anului 2020”

0
966

Resortul de 5 stele din inima Deltei Dunării, Lebada Luxury Resort and Spa, este in top 4: cele mai apreciate hoteluri din țară! A fost nominalizat la categoria ”Hotelul Anului 2020”, premieră organizată în cadrul galei ”Horeca Awards”. De altfel, este și singurul hotel din Deltă care a obținut această nominalizare.

Deschis relativ recent, de aproximativ doi ani de zile, resortul a reușit să seteze un trend in industria hotelieră de lux, acesta fiind și unul dintre obiective. În plus, cel mai mare beneficiu adus rezervației naturale a fost acela că a creat noi locuri de muncă, a dezvoltat economia locală și a promovat Delta Dunării ca destinație pe care o poți vizita întregul an.

Este o adevărată bucurie să vezi că munca ta, munca unei întregi echipe, este răsplătită. Să fii în topul celor mai apreciate hoteluri din întrega țară este o realizare, dar, în același timp, este o responsabilitate și mai mare în a demonstra că poți da tonul industriei hoteliere de lux și din Delta Dunării! Suntem onorați! Mulțumim organizatorilor și felicitări tuturor participanților!” Beniamin Crăciun, general manager Lebăda Luxury Resort and Spa

Conform statisticilor efectuate de resortul de 5 stele, anul acesta tinerii și familiile tinere au fost tot mai atrase de Delta Dunării. Vârsta medie a turistului de anul acesta, spun ei, a fost de 35 de ani. O creștere s-a observat și în rândul nopților petrecute în hotel.

În rândul atracțiilor principale din cadrul hotelului: serviciile, ospitalitatea angajaților și preparatele culinare au fost cele care i-au determinat pe turiști să își prelungească nopțile de cazare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.