Jandarmii au reținut șapte vamaioți care consumau și vindeau cannabis

0
2083

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile „Tomis“ Constanța au surprins, în Vama Veche, șapte persoane care aveau asupra lor peste 12 grame de fragmente vegetale de culoare verde cu miros înţepător și trei grindere metalice pentru mărunțit substanță vegetală.

Vineri, 9 iulie a.c., ora 14.30, jandarmii Grupării Mobile „Tomis“ Constanţa care se aflau în misiune de menținere și asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche, au observat trei tineri care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). La vederea echipajului, aceștia au devenit agitați, au aruncat jointurile pe jos și s-au îndreptat către autoturism.

Tinerii au fost somați, s-au oprit și li s-a făcut contolul corporal sumar și al mașinii. Asupra acestora, în buzunarele pantalonilor și în mașină, jandarmii au mai găsit peste 10 grame de fragmente vegetale de culoare verde cu miros înţepător și trei grindere metalice pentru mărunțirea substanței.

Cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani, au declarat că sunt consumatori și că, ocazional, vând substanțe halucinogene.

Câteva ore mai târziu, jandarmii au mai depistat, în Vama Veche, patru tineri care aveau asupra lor substanță vegetală de culoare verde-olive, sub formă de muguri, ambalată în folie de hârtie.

Persoanele au fost conduse la sediul Poliției Vama Veche, pentru întocmirea actelor de constatare, și substanța cu fragmentele vegetale și grinderele metalice găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.