Jandarmii constănțeni, solidari față de semenii lor

0
171

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa s-au arătat solidari față de semenii lor, astfel că, în perioada 16-17 septembrie a.c., s-au prezentat la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa în vederea completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente, aceasta fiind a treia acţiune umanitară de donare de sânge organizată în anul 2020.

Un număr de 60 de jandarmi au donat, până în acest moment, iar unul dintre beneficiari este polișistul grav rănit în accidentul de miercuri, 9 septembrie a.c., la ieșire din orașul Cernavodă spre Seimeni (VEZI aici).

Precizăm că și în anii precedenţi, oamenii legii s-au implicat în activităţi umanitare, astfel încât la nivelul instituţiei acest gest a devenit o tradiţie.

Prin aceste iniţiative dorim să sprijinim atragerea de noi donatori, dar şi fidelizarea celor care au mai donat,  lansând un îndemn pentru toţi membrii comunităţii să se alăture prin voluntariat  în astfel de acţiuni umanitare, în vederea acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate. Solidaritatea oamenilor se vede şi prin fapte. Haideți să fim alături de aproapele nostru aflat în nevoie, să donăm sânge și să salvăm cât mai multe vieți!”, transmit reprezentanții IJJ Constanța.

Citește și:

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.