Jandarmii GJM Tomis au acționat pentru verificarea respectării măsurilor de protecție împotriva COVID-19

0
158
Jandarmii au verificat respectarea măsurilor impuse. FOTO GJM Tomis

În perioada 25 ianuarie – 3 februarie, jandarmii Grupării Mobile Constanta au desfășurat împreună cu colegii polițiști, acțiuni punctuale pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid-19. Cu aceste ocazii au fost aplicate 153 de sancțiuni contravenționale, din acestea 121 au fost avertismente, iar 32 amenzi în valoare de 18.500 lei.

Astfel, în după amiaza zilei de 2 februarie, în apropierea Școlii Gimnaziale nr. 8 Constanța, pe strada Topolog, jandarmii au observat un tânăr care a devenit agitat și a schimbat brusc direcția de mers la vederea oamenilor legii. A fost oprit și în verificărilor s-a stabilit că acesta figura în carantină la domiciliu. Prin urmare, tânărul de 23 de ani a fost sancționat cu amendă de 1000 lei în conformitate cu articolul 65 din legea 55.

În aceeași perioadă, jandarmii au desfășurat mai multe acțiuni cu reprezentanții companiei de transport local CT BUS, în mijloacele de transport în comun, pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid-19.

„Majoritatea cetățenilor au înțeles ca purtând masca ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru, dar au fost și 17 persoane care au fost sancționate cu avertisment și li s-au oferit măști de protecție pentru a putea continua călătoria“, au precizat reprezentanții GJM Tomis.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.