Jandarmii tulceni au intervenit după ce un bucureștean a refuzat să își achite cazare la un hotel

0
5194
Jandarmii tulceni au răspuns apelului 112. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmii din cadrul IJJ Tulcea, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi în cursul zilei de 7 decembrie prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină la o unitate de cazare din municipiul Tulcea, unde un angajat a reclamat că o persoană refuză să plătească suma aferentă cazării.

Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat apelantul, respectiv reprezentantul unității de cazare, care a declarat că în cursul zilei de astăzi, un bărbat care fusese cazat două nopți la hotel, a solicitat prelungirea sejurului cu încă o noapte. Acestuia i s-a cerut să plătească mai întâi cele două nopți de cazare și consumația aferentă, însă bărbatul reclamat a precizat că nu are bani la el și a vrut să părăsească imediat unitatea de cazare, motivând că va aduce banii mai târziu.

Reprezentantul hotelului nu a avut încredere în cele spuse de bărbat și i-a comunicat că va apela la forțele de ordine pentru clarificarea situației.

Întrebat de cele întâmplate, bărbatul în cauză, a declarat că a mințit că va aduce bani pentru a plăti cazarea și că a avut intenția de a pleca de la fața locului, însă a fost oprit de jandarmi.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat că bărbatul figurează și cu antecedente penale, executând în trecut mai multe pedepse pentru furt, conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.

Cercetările sunt continuate de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.