Jandarmii tulceni au intervenit într-un scandal în municipiu

0
59
Echipajul de jandarmi a răspuns apelului 112. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmii tulceni au fost solicitați în seara de 7 iulie, în jurul orei 18.00, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de un bărbat, care a reclamat faptul că este agresat fizic și verbal de o altă persoană.

Jandarmii s-au deplasat la locul indicat de apelant pe strada Elizeului din municipiul Tulcea și au aplanat conflictul, identificând la fața locului doi bărbați, în vârstă de 32 de ani, respectiv 36 de ani.

Bărbatul care a apelat la sprijinul jandarmilor a declarat faptul că, în timp ce se afla în parcarea din apropierea unui teren de fotbal, a fost lovit cu cotul de o persoană necunoscută, iar când a întrebat de ce a fost lovit, bărbatul a început să-i adreseze injurii, amenințări, lovindu-l în zona feței. În sprijinul apelantului a intervenit un prieten, dar și acesta a reclamat că a avut parte de același tratament.

Cei doi sunt acuzați de reclamat că după ce acesta l-ar fi lovit pe primul cu cotul din greșeală, a fost luat la bătaie, iar el nu a făcut decât să riposteze.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri și alte violențe

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.