Jandarmii tulceni au intervenit pentru a reține doi hoți de cosmetice

0
240
Echipaj al jandarmeriei tulcene. FOTO IJJ Tulcea

Doi tineri au fost depistați de un agent de pază în timp ce încercau să sustragă mai multe produse cosmetice dintr-o societate comercială. Acesta a apelat la ajutorul jandarmilor pentru a-i trage la răspundere.

Jandarmii tulceni au fost solicitați în cursul zilei de 5 noiembrie prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, să intervină ca urmare a unei tentative de furt.

Apelul a fost efectuat de către unul dintre agenții de securitate ai societății comerciale, care a povestit jandarmilor că a observat, prin intermediul sistemului de supraveghere, un bărbat și o femeie care au luat mai multe produse cosmetice expuse pe rafturi, le-au introdus în buzunare și au trecut de casele de marcat fără să le plătească, încercând să plece.

Cei doi tineri au fost opriți de către angajații unității comerciale, iar la verificările efectuate, asupra lor s-au descoperit mai multe produse cosmetice.
Întrebați de oamenii legii, persoanele în cauză au declarat că au intrat în unitatea comercială cu intenția de a cumpăra niște gogoși, însă când au ajuns în dreptul raionului cu cosmetice, au hotărât de comun acord să sustragă mai multe produse cosmetice, fără intenția de a le și plăti.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele tinerilor actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Bunurile au fost restituite unității comerciale, iar actele de sesizare au fost înaintate organelor de cercetare penală, în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.