Jandarmii tulceni au intervenit pentru aplanarea unui scandal între doi frați

0
112
Jandarmii au intervenit în urma apelului 112. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmii din cadrul IJJ Tulcea, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în cursul zilei de 14 februarie, au fost solicitaţi în jurul orei 14.00 prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să se deplaseze în localitatea Tudor Vladimirescu, judeţul Tulcea, unde o femeie a reclamat un conflict între fraţi.

Jandarmii au identificat la faţa locului o femeie care a declarat verbal faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, şi-a făcut apariţia cumnatul ei, care, i-a reproşat concubinului femeii faptul că acesta i-a spart cauciucurile de la autoturism şi i-a sustras combustibil. La scurt timp, şi-a făcut apariţia şi fratele concubinului femeii, care a venit cu scopul de a purta o discuţie cu privire la acuzaţiile ce îi sunt aduse fratelui său, dar în momentul în care acesta a recunoscut faptele săvârşite, bărbatul şi-a lovit fratele, adresându-i injurii şi expresii jignitoare,  femeia solicitând sprijinul forţelor de ordine.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele fratelui persoanei vătămate actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de čLovirea sau alte violenţe”.

De asemenea, jandarmii au adus la cunoştinţa bărbatului, care a reclamat furtul de combustibil şi faptul că i-au fost sparte cauciucurile de la autoturism,  termenul de introducere a plângerii penale prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.