Jandarmul care s-a împușcat la CNE Cernavodă a decedat

0
2552

Jandarmul care asigura paza Centralei Nucleare Cernavodă și s-a împușcat în cap în dimineața de marți, 9 martie a.c., a decedat.

Un jandarm din cadrul Unității Speciale care asigură paza Centralei Nucleare Cernavodă s-a împușcat în cap în dimineața de marți, 9 martie a.c., la scurt timp după ce a intrat în serviciu. El a folosit armamentul din dotare, un pistol mitralieră calibrul 7,62 mm.

Acesta era în comă și a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, cu elicopterul SMURD. Din păcate, el a decedat în spital sâmbătă, 20 martie a.c., iar luni, 22 martie a.c., a fost înmormântat.

„Incidentul s-a petrecut în jurul orei 7.50, la scurt timp după ce colegul a intrat în post. Are 43 de ani, este tatăl unui băiat în vârstă de 16 ani, un foarte bun coleg cu misiuni internaționale la activ. A fost evaluat psihologic în anul 2020, fiind declarat apt. Nu a dat nici un semn cu privire la ce avea de gând să facă“, declara, marți, colonel Dan Nicolae, șeful de stat major al Unității Speciale 72 Jandarmi Protecţie Instituţională “Anghel Saligny” Cernavodă.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.