VIDEO Un jandarm de la Unitatea Specială de la CNE Cernavodă s-a împușcat în cap după intrarea în post

1
6191

Un jandarm din cadrul Unității Speciale care asigură paza Centralei Nucleare Cernavodă s-a împușcat în cap în dimineața de marți, 9 martie, la scurt timp după ce a intrat în serviciu.

La fața locului s-au deplasat echipaje medicale SMURD și elicopterul SMURD. La fața locului a fost găsit un bărbat inconștient, cu plaga occipitala, stare instabila.

Echipajele medicale au început protocolul de resuscitare.

UPDATE:

„Incidentul s-a petrecut în jurul orei 7.50, la scurt timp după ce colegul a intrat în post. Are 43 de ani, este tatăl unui băiat în vârstă de 16 ani, un foarte bun coleg cu misiuni internaționale la activ. A fost evaluat psihologic în anul 2020, fiind declarat apt. Nu a dat nici un semn cu privire la ce avea de gând să facă“, a precizat colonel Dan Nicolae, șeful de stat major al Unității Speciale 72 Jandarmi Protecţie Instituţională “Anghel Saligny” Cernavodă

Jandarmul s-a împușcat folosind armamentul din dotare, un pistol mitralieră calibrul 7,62 mm.

Pacientul este în coma, a fost intubat de medicul de la elicopter, urmează sa fie transportat la spital.

UPDATE:

Pacientul a fost preluat de elicopterul SMURD care îl va transporta la Spitalul Județean Constanța.

C.S.

1 COMENTARIU

  1. cand ai discriminare intre cadre si grile de salarizare diferite, cand subofiterii tineri sunt platiti mai bine decat cei in varsta netinand cont de vechimea acumulta, lucrurile astea se intampla. Rusine !!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.