Jean Paul Tucan vrea să extindă parcul acvatic din Mamaia. A cerut acordul de mediu pentru un nou centru de agrement nautic

0
2486

Distracția s-a mutat anul trecut pe lacul Siutghiol din Mamaia, acolo unde un ponton plutitor și mai multe ambarcațiuni de agrement au oferit turiștilor și constănțenilor adrenalină la maximum. Și pentru că cererea a fost foarte mare, proprietarii au decis că este cazul să se extindă.

Omul de afaceri Jean Paul Tucan care a bifat zona construcţiilor, transportul de persoane, zborurile de agrement, a decis să investească mai mult în afacerea din Mamaia și să amenajeze un nou centru de agrement nautic. În acest sens, Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul: „Amenajare centru de agremen nautic”, amplasat statiunea Mamaia- Cuveta Lac Siutghiol, zona Hotel Delta, titularul investiției fiind societatea JT GRUP OIL SRL prin Andreea Dublea.

Tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru Protectia Mediului Constanța  poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu. Raportul privind impactul asupra mediului poate fi consultat la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Dată fiind starea de alertă declarată la nivel național, dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului se va Publicul interesat poate transmite în scris comentarii, opinii, observaţii privind documentul menţionat la adresa: office@apmct.anpm.ro, până la data de 02.12.2020.

Firma JT GRUP OIL SRL a fost înființată în anul 2001 și îi are ca asociați pe Jean Paul Tucan cu 90% și Bogdan Florin Aldea cu 10%. Administratorul societății care se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri este Andreea Dublea.

JT Watersports Mamaia este parcul acvatic realizat tot de o firma controlată de Tucan (JT Water Sports SRL). Parcul acvatic se adreseaza atât adulților, cât și copiilor, fiind divizate în module cu diferite nivele de dificultate. Menționăm că decizia de a înființa un parc acvatic de sport și agrement a fost o decizie inspirată, având în vedere faptul că turiștii se pot relaxa aici în zilele în care marea e agitată și salvamarii interzic scăldatul. În stațiunea Mamaia pe lângă trambulinele și tirolienele montate pe baloane gonflabile și un circuit de schi nautic, a fost creată și o instalație cu ajutorul căreia turiștii sunt trași în timp ce plutesc pe o placă, sub ochii unui instructor.

Vezi și: https://focuspress.ro/firma-lui-tucan-a-luat-de-la-primarie-un-parc-in-mamaia-in-dreptul-jt-watersports-jt-group-a-donat-o-lucrare-de-1-milion-de-lei/

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.