Un nou tip de cazare în Delta Dunării: căsuțe în copac. Unde le găsiți și care vor fi prețurile

0
3159

Delta Dunării, o destinație unică în Europa și chiar în lume, oferă o varietate de unități de cazare, ele fiind pentru toate buzunarele. Însă, dacă vrei o experiență unică, un resort de cinci stele vine cu un concept nou pentru sezonul 2021 și anume căsuțele în copac. Tot ei au venit și cu ideea bungalow-urilor, ideea ce a fost îmbrățișată de majoritatea turiștilor care au ajuns să le calce pragul.

Dacă în anul 2021 sunteți în căutarea unei vacanțe unice, diferită de tot ce ați încercat până acum la vreo pensiune sau hotel, puteți opta pentru o experiență unică, aceea de a fi cazat într-o căsuță în copac. Și dacă acest concept este destul de cunoscut în zonele montane din România, iată că anul viitor le veți găsi și în Delta Dunării, la Crișan.

Construcții eco-friendly pe structură de lemn și sunt încălzite cu panouri solare, căsuțele în copaci se află în plin proces de construire. Patru astfel de noi unități de cazare va avea resortul Lebăda Luxury and Spa, iar managerul unității de cazare susține cădeja turiștii care le-au văzut au fost încântați și vor să se cazeze aici.

Căsuțele în copaci este un proiect nou pentru anul 2021 și unic în Deltă deocamdată. Avem acest concept pentru că suntem în natură și mulți copii visează la așa ceva. Feedback-ul oaspeților este unul foarte bun, își doresc să vină și să aibă această experiență. Prețurile vor fi undeva la 300-350 de euro pe noapte.. Fiecare căsuță este individuală are un pat matrimonial și o canapea extensibilă așa că pot să asigure găzduirea pentru o familie cu unul sau doi copii”, a explicat Beniamin Crăciun, managerul resortului.

Pentru că acest an a fost unul aparte, având în vedere pandemia de coronavirus, turiștii au ales să meargă în locuri mai puțin aglomerate și au avut grijă în ce pensiuni și hoteluri se cazează. Tocmai de aceea cazarea într-un bungalow este un lucru inedit și deja foarte apreciat de cei care au trecut pragul resortului de cinci stele. Bungalow-ul este un tip de casă apărut la sfârșitul secolului XIX. Caracteristica generală care îl definește este că aproape toate camerele sunt construite la nivelul terenului. Este și caracteristica pentru care mulți turiști apreciază aceste unități de cazare. Într-un bungalou ai toată intimitea de care ai nevoie, intimitate pe care un hotel nu o oferă. Din acest motiv, aceste spaţii de cazare sunt preferate în cea mai mare parte de cupluri romantice care vor să scape de rutină, dar și de familii cu copii

„Bungalow-ul este cel mai nou tip de cameră în anul 2020. Ele sunt ieșite în consolă pe malul Dunării și oferă o experiență unică să stai pe terasă chiar lângă apă. Avem în total 31 de bungalow-uri, am început cu 17, dar numărul de cereri a fost foarte mare și a fost camera anului pentru că oferă o intimitate foarte mare, au terasă proprie și sunt izolate. Toate sunt cu condiții de cinci stele”, a mai precizat Beniamin Crăciun.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.