Judecătorii au decis menţinerea în arest a lui “Nas”, individul implicat în scandalul de la Filicori şi în vandalizarea unei maşini

0
4546

Tribunalul Constanța a dispus, încă o dată, menținerea măsurii arestului preventiv pentru unul dintre indivizii implicați în scandalul de la sfârșitul anului trecut, din Constanța, în care a fost împușcat în zona Filicori.  Incidentul respectiv a fost urmat de un alt scandal în care bărbatul a vandalizat o mașină, motiv pentru care a fost trimis în judecată alături de alte persoane implicate.

Este vorba despre Alexandru Ciocan, zis ”Nas”, de 31 de ani, care a fost arestat preventiv, pe 19 decembrie, fiind acuzat de mai multe infracțiuni, precum  distrugere și influențarea declarațiilor, într-un dosar penal aflat în curs de soluționare.

Avocatul său susține că este o exagerare menținerea acestei măsuri care a fost luată mai mult în baza unor mesaje de pe Facebook.
Individul a fost arestat în decembrie, iar luna trecută,judecătorii au dispus menținerea măsurii poreventive pentru încă 30 de zile, respingând cererea de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau cu măsura controlului judiciar. Așa se face că miercuri, 24 februarie, instanța a dispus menținerea măsurii, la fel ca luna trecută.

Acesta a contestat decizia, prin avocatul său, dat fiind că decizia Tribunalului nu este definitivă.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.