Kelemen Hunor, despre sporuri: Dacă în secolul 21 spui că e un risc să lucrezi la calculator, atunci nu mai deschizi calculatorul

0
170
Vicepremierul Kelemen Hunor. Foto: Facebook/ Kelemen Hunor

Vicepremierul Kelemen Hunor spune că bugetarii vor avea aceleași venituri anul acesta, dar că sporurile pe care le primesc angajații la stat urmează să fie analizate.

El a dat exemplul sporului de risc pentru cei care lucrează pe computer, care în opinia sa ar trebui eliminat, pentru că acum „toată lumea lucrează la calculator”.

„Sunt convins că sunt și sporuri de care nu am aflat. În 2021, aceste sporuri rămân în interiorul venitului lunar. Vom face o analiză a tuturor sporurilor și o modificare a legii salarizării urmează să fie făcută. Există un spor de risc când lucrezi la calculator. Nu cred că trebuie păstrat, pentru că toată lumea lucrează la calculator. În secolul 21 să spui că este un risc să lucrezi la calculator, atunci aruncă și telefonul mobil la gunoi și să nu mai deschizi calculatorul. Nu se poate, nu cred că există un astfel de risc”, a spus Kelemen Hunor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.