La anul, dispare sensul giratoriu de la Podul Butelii

2
3646
sursa foto: www.joienegru.ro

City managerul Constanței a anunțat că sensul giratoriu de la Podul Butelii va fi înlocuit cu semafoare.

Probabil nu există șofer constănțean care să nu fi blestemat, măcar o dată, sensul giratoriu de la Podul Butelii, așa cum este cunoscut Pasajul Cumpenei.

Întrebat de un cetățean ce se poate face pentru a elimina debandada de la Cora Brătianu, city managerul Felicia Ovanesian a răspuns că administrația locală așteaptă studiul de trafic, pentru a stabili o soluție, deoarece traficul este un dezastru total în această zonă. În esență, însă, sensul giratoriu va fi înlocuit cu semafoare.

Culmea și acesta a vorbit de o pasarelă peste intersecția Bulevardului I.C. Brătianu cu străzile Dezrobirii și Cumpenei, un proiect promis de atâția ani de către fostul primar, Decebal Făgădău: „Rămâne valabil proiectul cu pasarela. Pasaj nu «merge»!“

Schimbarea nu va apărea curând, însă, deoarece mai întâi trebuie realizată documentația tehnico-economică a lucrărilor, apoi demarată licitația pentru execuția acestora etc.

În plus, Felicia Ovanesian a anunțat că la toamnă va fi reabilitat parcul din Tomis II.

Valentin ISPAS

2 COMENTARII

  1. Bravo, 7 ani mai tarziu…

    Poate prin 2023 poate ajung si in intersectia de la Delfinariu. E haos acolo si absolut orice sofer constantean, chiar si incepator, stie care este solutia. Sa vedem CAND o gaseste si primaria.

    • Pai soluția e sa fie semafor separat pentru cei care fac stanga(cei care vin dinspre Soveja spre unirii și invers)..sa aibă verde in același timp și restul rosu. E la mintea cocosului, e cea mai proasta intersecție din oraș la Delfinariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.