La final de sezon, Mirela Matichescu a pierdut, în primă instanţă, procesul pentru construcţia de pe plaja din Năvodari

1
964
Mirela Matichescu, foto: Facebook

Aproape de finalul sezonului estival, Tribunalul Constanța a respins cererea depusă de societatea Mirelei Matichescu, administratorul județului Constanța, privind suspendarea măsurii dispusă de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (ABADL), care prevede demolarea construcțiilor de pe plajă, ridicate ilegal.

Așa cum am mai scris și în alte articole, Mirela Matichescu, administrator al SC Noche Caliente SRL, a cerut, în luna iunie, la Tribunalul Constanța, suspendarea dispoziției ABADL, prin care era obligată să își demoleze construcțiile ridicate pe plaja aflată în zona Năvodari. Știind că acest demers al ABADL va fi suspendat pe parcursul procesului, ceea ce s-a și urmărit de altfel, Mirela Matichescu și-a putut vedea liniștită de treabă pe parcursul întregului sezon, mai ales Tribunalul nu s-a putut pronunța imediat.

Cererea a fost depusă în iunie, primul termen a fost stabilit pe 6 august, când a fost amânat pentru data de 12 august, când pronunțarea s-a amânat, din nou, pentru miercuri, 19 august, când, în sfârșit, s-a dat pronunțarea: Tribunalul a respins cererea formulată de SC Noche Caliente ca nefondată. Însă nu s-a terminat, pentru că hotărârea nu este definitivă, întrucât poate fi atacată cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare, ceea ce înseamnă încă o lună, cel puțin, până la judecarea acestuia. Prin urmare, când instanța se va pronunța definitiv, și Matichescu poate demonta liniștită construcțiile de pe plajă, de la care a pornit totul.

Daniel ALBU

1 COMENTARIU

  1. pai nu se gaseste un buldozer care sa-i demoleze sandramaua “ilegal” ? ea fiind in ilegalitate , ce poate face ? sa-i dea in judecata pe cei care i-au demolat constructiile. Interesele sunt altele. trece vara , isi iau toti portia . Normal ar fi fost demolarea in 24 h de cand a fost anuntata ilegalitatea si nu avea decat sa se judece fara acte cu cine vrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.