Lanț uman în Capitală, în amintirea victimelor de la „Colectiv”

0
171
Foto: virginradio.ro

Câteva sute de persoane au format, vineri seara, „Lanțul memoriei” în București, la cinci ani de la tragedia din clubul Colectiv. Rudele victimelor trag un semnal de alarmă că, în toată această perioadă, nimeni nu a fost tras la răspundere pentru cea mai mare tragedie care a cutremurat România și nu numai, ultimii ani.

Câteva sute de persoane au format un lanţ uman de la Curtea de Apel Bucureşti până la fostul club „Colectiv”, în memoria victimelor incendiului de acum cinci ani.

Fiecare participant a ţinut în mână câte o candelă, în amintirea celor peste 60 de victime de la Colectiv. Ei s-au aşezat la o distanţă de aproximativ patru metri unul de celălalt, pe traseul Splaiul Unirii, Piaţa Unirii, Strada Bucur.

Organizatorii „Lanțului memoriei” au anunțat evenimentul din această seară printr-un mesaj pe Facebook: „La 5 ani după #colectiv, un lanţ de incompetenţă şi corupţie încă ucide zi de zi în România. La 5 ani după #colectiv, un lanţ de aroganţă şi impostură încă ne îmbolnăveşte în loc să ne vindece în spitale. La 5 ani după #colectiv, un lanţ de nepăsare şi iresponsabilitate continuă nedreptatea în loc să pedepsească vinovaţii în justiţie. La 5 ani după #colectiv, cerem dreptate! Distanţaţi din 4 în 4 metri, vom face un lanţ al memoriei între Curtea de Apel Bucureşti şi clubul Colectiv”, scrie Realitatea.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.