Laura Roșca, alias DJ Lalla, surprinsă de camere când a intrat în mare și nu a mai ieșit

0
31446
Laura Roșca/Dj Lalla

În cadrul administrării probatoriului, în dosarul privind decesul Laurei Roșca, alias DJ Lalla, găsită pe plaja din stațiunea Mamaia, la data de 28 septembrie, au fost ridicate imagini de pe mai multe camere de filmare din zonă.

În urma vizionării acestora, s-a constatat că, la data respectivă, în jurul orei 09.00, persoana în cauză, aflată pe malul mării, singură, își scoate obiectele vestimentare și intră în apa mării, fără a mai ieși ulterior, au precizat surse din anchetă.

Amintim că Laura Roșca, alias DJ Lalla, joi, 28 septemnrie, la ora 8.31 a ieșit din bloc (unde stătea la respectivul tik toker, în zona cluburilor din Mamaia), îmbrăcată în geacă albă și pantaloni negri, potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă. La 8.39 apare în parcare la Breeze, apoi s-a îndreptat spre plajă, probabil pe la Fratelli.

Apelul la 112 a fost la 10.18, efectuat de către o turistă care i-a găsit trupul neînsuflețit în zona hotelului Diplomatic.

Tot joi, bunurile au fost găsite de o persoană, fiind vorba, se pare, de un om al străzii, în zona Fratelli. Însă nu le-a predat Poliției. Oamenii legii au reușit să localizeze telefonul Laurei Roșca, iar sâmbătă, 30 septembrie, a fost identificat bărbatul.

Acesta luase telefonul, căștile și încălțările. Hainele nu le-a luat pentru că erau de damă, după cum a spus el. Precizăm că nici acum nu au fost găsite hainele.

Trupul neînsuflețit a fost identificat după tatuaje, unul dintre ele fiind prenumele tinerei, adică ”Laura”.

“A început cercetarea in rem sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. La acest moment luam în calcul un act suicidal sau accident”, a spus Mădălina Sorina Vlangăr, inspectorul șef al IPJ Constanța.

L.B.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.