Un tânăr a fost prins drogat la volan. Alți doi bărbați au fost surprinși conducând în condiții ilegale

0
154
Foto cu rol ilustrativ (arhivă)

La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism, pe șoseaua Națională, din comuna Topraisar, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 20.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Lebedei. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 74 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Nordului, din satul Sinoie, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.