Licitație publică pentru evaluare mai multor bunuri imobile din Constanța. Se solicită rapoarte de la experți pentru stabiliriea chiriei

0
278

Primăria municipiului Constanța intenționează să achiziționeze prin licitație publică un serviciu de evaluare bunuri imobile proprietate privată a municipiului Constanța, precum și un serviciu de evaluare bunuri imobile aparținând domeniului public al municipiului Constanța, aflate în administrarea unităților de învățământ preuniversitar de stat.

Mai exact, prin achiziția serviciului de evaluare bunuri imobile se dorește să se stabilească prețul de vânzare al acestora prin rapoarte de evaluare întocmite de evaluatori autorizați, precum și rapoarte prin care se va stabili nivelul minim al redevenței, cota parte aferentă sau nivelul minim al chiriei în vederea concesionării, asocierii sau închirierii bunurilor imobile aparținând domeniului privat al municipiului Constanța.

În ceea ce privește achiziția serviciului pentru evaluarea bunurilor aflate în administrarea unităților de învăţământ preuniversitar de stat, se dorește stabilirea cuantumul minim al chiriei. În acest context, se solicită opinia furnizorilor cu privire la tarifele practicate pentru rapoarte de evaluare, exprimate în euro, pentru ambele loturi, pentru 2 tipuri de rapoarte de evaluare (teren și teren + construcție), fără TVA.  

Dată limită pentru transmiterea propunerilor este 24.11.2020, iar data limită pentru consultare 27.11.2020. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate, cu respectarea celor precizate în anunț. Adresa la care trebuie depuse ofertele: e-mail: contracte@primaria-constanta.ro sau la sediul din Constanța, bd. Tomis nr.51, Biroul 204.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.