Candidatul PRO România la Senat, Răzvan Filipescu: „Trebuie să salvăm noile generații!“

0
156
Răzvan Filipescu

Tinerii din județul Constanța sunt afectați, de 30 de ani, de lipsa locurilor de muncă și de nivelul foarte redus al salarizării – arată candidatul PRO România, Răzvan Filipescu. Acesta susține un program de stimulare a creării locurilor de muncă în județ, astfel încât tinerii să nu fie obligați să plece în alte zone ale țării sau în străinătate, pentru a putea lucra, după finalizarea studiilor.

„În urma unui sondaj la care au participat 118 tineri, am observat că principala problemă pe care ei o întâmpină în județul nostru este absența locurilor de muncă pentru persoanele cu studii superioare. Aceasta era urmată de un nivel salarial necompetitiv și lipsa activităților pentru petrecerea timpului liber“, arată Răzvan Filipescu, candidatul PRO România pentru Senatul României.

Acesta arată că în Top 3 locuri de muncă disponibile în județul Constanța se regăsesc: agent comercial – cu salariul 1.500 de lei pe lună,  vânzător – pentru 1.350 de lei pe lună – și lucrător în HoReCa – pentru salariul minim pe economie, dar acest domeniu deja este distrus de deciziile Guvernului, din perioada de pandemie.

Candidatul PRO România la Senat arată că soluția este atragerea cât mai multor investitori în județul Constanța, pentru a crea locuri de muncă bine plătite. Iar acest lucru se poate face doar cu un pachet de măsuri bine gândite și susținute pe termen lung.

„Avem nevoie de investitori care să dezvolte Constanța, avem nevoie de infrastructură rutieră, un sistem de sănătate bine pus la punct, școli performante. Toate acestea pot convinge un om de afaceri să vină să se stabilească împreună cu familia în județul nostru, să-și dezvolte aici compania și să ofere locuri de muncă bine plătite tinerilor noștri.

Constanța are nevoie de oameni care să se lupte pentru ea. Eu unul îmi asum această responsabilitate și de aceea candidez pe 6 decembrie, pentru funcția de senator. Alături de echipa PRO România, vreau să aduc Constanța acolo unde îi este locul, în topul celor mai dezvoltate județe din România!“, spune Răzvan Filipescu.

Comandat de Partidul PRO România – Filiala Constanța

Executat de FOCUS PRESS

Mandatar Financiar – cod AEP 11200008

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.