Liliana Mară, primul city manager din istoria Primăriei Năvodari

0
2490

Liliana Mară, fostul viceprimar al oraşului Năvodari, a fost numită în funcţia de administrator public al oraşului. Astfel, Liliana Mară a devenit primul city manager din istoria Primăriei Năvodari.

Din dispoziția domnului primar Florin Chelaru, începând de luni, 9 noiembrie 2020, am fost numită în funcția de administrator public al orașului Năvodari. După cei 4 ani în echipă în calitate de viceprimar, sunt convinsă că mergem pe drumul corect pentru dezvoltarea orașului nostru. Am demonstrat în mandatul trecut că valoarea echipei stă în proiectele și lucrurile bune care s-au făcut pentru Năvodari și năvodăreni și că merităm să continuăm. Noua provocare de administrator public al orașului Năvodari mă onorează, iar încrederea domnului primar și a colegilor din Primărie mă obligă și mă responsabilizează în egală măsură. Voi fi același om implicat, dedicat și loial intereselor orașului nostru și sunt convinsă că împreună vom continua să facem lucruri bune pentru Năvodari“, susţine Liliana Mară. Aceasta a fost nevoită să renunţe la statutul de consilier local, postul fiind vacantat.

Post de conslier local vacantat

Menţionăm faptul că marţi, 17 noiembrie a.c., a fost convocată o şedinţă extraordinară de Consiliu Local cu două proiecte pe ordinea de zi. Un proiect face referire la vacantarea unui post de consilier local urmare a demisiei Lilianei Mară. “Problemele sunt din ce în ce mai complexe. Era nevoie pe lângă un viceprimar și de un administrator public. Așa a considerat tată echipa și Consiliul Local și toți au fost de acord. Domnul primar a propus Consiliului Local“, a declarat, pentru Focus Press, Liliana Mară, administratorul public al orașului Năvodari.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.