Liviu Dragnea, despre Alianța Pentru Patrie, fondat de Codrin Ștefănescu: Nu e partidul meu, eu doar îl susțin, n-am voie să ocup o funcție în partid

0
280
sursa foto: Realitatea.net

Fostul șef PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, duminică seară, la Realitatea Plus, înființarea unui nou partid, la inițiativa lui Codrin Ștefănescu, pe care l-a caracterizat drept ”un om de mare caracter”, care l-a ajutat foarte mult când a fost închis în Penitenciarul Rahova, notează G4Media.ro.

Dragnea a spus că partidul se numește Alianța Pentru Patrie și că momentan nu poate ocupa nicio funcție în noua formațiune politică. Fostul social-democrat a spus că partidul s-a înființat la inițiativa lui Codrin Ștefănescu, dar că acesta nu s-a implicat de la început în documentele formațiunii pentru ca aceasta să nu fie blocată în instanță.

Liviu Dragnea a subliniat că partidul nu a fost înființat de el, ci că este o formațiune politică pe care ”o susține foarte, foarte mult”. De menționat că ”Pentru Patrie” este numele ultimului partid legionar din România, urmașul partidului ”Totul pentru Țară”, fondat în 1993 de foști legionari, mai precizează G4Media.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.