Lixandru Moiseii se apucă să construiască un bloc în Năvodari

0
1200
Foto-Primăria Năvodari/ foto cu rol ilustrativ

Orașul Năvodari se află într-o continuă dezvoltare din punct de vedere imobiliar. Recent, afaceristul local Lixandru Moiseii, care a edificat mai multe unități de cazare în această zonă, a depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța un memoriu de prezentare al unui proiect ce vizează „Construire imobil P+4Etaje- Locuințe colective  cu spații de parcare la parter, împrejmuire teren și branșamente utilități”.

Prin proiectul mai sus menţionat se propune realizarea unui imobil cu funcțiunea de locuințe colective și regim de înălțime P+4E, prevăzut cu spații de parcare la parter, împrejmuirea terenului și branșamente la utilitățile existente în zonă. Terenul pe care este amplasată construcția este situat în orașul Năvodari, sola 50, parcela A 348/18/1 Lot 2 si A 348/18/2 Lot 2, LOT 4 (intravilan și are o suprafață de 500 mp. Valoarea investiției este de 1.066.500 de lei fără TVA, iar perioada de implementare propusă este de doi ani.

Terenul rămas liber în incintă va fi tratat ca spațiu verde amenajat peisager, cu plantații ornamentale și gazon. Se propune amenajarea de spații verzi cu rol decorativ și de protecție în suprafață de cel puțin 30% din totalul suprafeței de teren, precum și o suprafață de spații verzi sub formă de gradină, în suprafață de 44,70 mp, reprezentând 8.94% din suprafața terenului.

Precizăm că în anul 2016 Lixandru și Ionela Moiseii au înaintat către instituția abilitată de mediu documentele necesare pentru demararea unui proiect imobiliar pe raza orașului Năvodari, şi anume: „Construire Hotel P+3E, piscină interioară parter, sală de festivități la etajul 1, camere de cazare, etajele 2 şi 3 şi împrejmuire teren” în zona Beach Land din Năvodari, bulevardul Mamaia Nord, Lot 1/65.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.