O societate înființată de câteva luni vrea să edifice o pensiune turistică în Vama Veche

0
382

Dezvoltarea economică a localității Vama Veche și creșterea continuă a cererii de spații de cazare au determinat o expansiune a construcției de clădiri în regim de spații de cazare, precum și de recreere.

Tot mai mulți afaceriști depun proiecte pentru construcții în zona de sud a litoralului românesc. Spre exemplu, o societatea înființată de doar câteva luni intenționează să construiască, în Vama Veche, o pensiune turistică în regim de înălțime de P+2Etaje, având zece unități de cazare, pe strada Delfinului, numărul 108B din localitatea Vama Veche, comuna Limanu, județul Constanța. Vor fi asigurate zece locuri de parcare. Amenajarea locurilor de parcare se va face în incinta amplasamentului proprietate privată. Totodată se va amenaja şi o suprafață totală de spatiu verde de 250 mp.

Amplasamentul pe care urmează să se realizeze proiectul este situat în intravilanul  Satului Vama Veche, zona de nord a acestuia, ce intersectează cu DN 39. Terenul are o suprafață de 1000 mp și se află în proprietatea Lianei și Paul Mihăiță Moldovan, cei doi cumpărând terenul în luna iunie a anului curent.

Obiectivul propus nu va modifica funcțiunile prevăzute in Certificatul de urbanism. În jurul amplasamentului nu există  obiective culturale sau religioase a căror activitate să fie stânjenită de funcționarea noului obiectiv. În condițiile de funcționare obișnuită se poate considera că activitatea nu va avea un impact negativ ci dimpotrivă, unul pozitiv asupra aspectelor psihologice, fiziologice şi de sănătate ale societăţii şi chiar efectul pozitiv de favorizare a stabilizării economice regionale.

Geosalia Litoral SRL a fost înființată la data de 26 mai 2022, având sediul pe strada Unirii, numărul 16A din localitatea Albești, județul Constanța. Unic administrator și asociat este Liana Moldovan.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.